close
close

first Drop

Com TW NOw News 2024

Seattle Seahawks doorstaan ​​rampzalige helft, parcours 13-0 naar San Francisco 49ers
news

De Seattle Seahawks kwamen in alle fasen plat voor een derde wedstrijd op rij, draaiden de bal twee keer om en de San Francisco 49ers scoorden op drie van hun eerste vier balbezit, waardoor ze tijdens de rust een 16-3 voorsprong opbouwden tijdens Thursday Night Football op Lumen Field.

Aanvankelijk begon de wedstrijd veelbelovend voor de ploeg van coach Mike Macdonald, toen een voltooiing van 30 meter van Geno Smith naar DK Metcalf Seattle bij het openingsbezit diep het grondgebied van San Francisco in duwde en in ieder geval een velddoelpunt een garantie leek. Maar twee plays later wierp de quarterback Tyler Lockett omver en de bal belandde in de handen van San Francisco-veiligheid Malik Mustapha voor een baanbrekende onderschepping, waardoor de bezoekers klaar waren voor een drive van 13 play en 90 meter die eindigde met een Matthew Wright. velddoelpunt.

Vanaf dat moment konden de Seahawks niet veel opbrengen in de aanval met Smith die ongebruikelijk onnauwkeurig was, inclusief een mislukte aanval op Jaxon Smith-Njigba op een uitroute op de 3e en 3e plaats in het tweede kwartaal, wat leidde tot een Michael Dickson-punter. Tijdens hun volgende drie balbezit verplaatsten ze de bal 30 meter, waarbij ze alle drie de keren trapten zonder voorbij het middenveld te komen. Ze verloren ook balbezit toen ontvanger Laviska Shenault aan de aftrap rommelde en de 49ers zich herstelden, waardoor de omzet opnieuw werd omgezet in een Wright-velddoelpunt.

Smith wist een anders vreselijke helft te redden na een aanval en zorgde binnen twee minuten voor tijd voor een late velddoelpunt, maar de Seahawks waren niet in staat om te profiteren van drie acties van de 49ers twee-yardlijn, waaronder DK Metcalf die een paar centimeter verwijderd was. weg van een touchdown op het derde en doelpunt.

Tussen deze omzetten in, maakte de verdediging van Seattle ook veel fouten, door een run van 37 meter op te geven aan Jordan Mason bij de eerste drive die werd opgezet door Wright’s openingsdoelpunt. Twee drives later leek safety Julian Love voor de gek te worden gehouden door een ondergegooide pass van Brock Purdy en nam een ​​slechte hoek in de dekking op een diepe bal naar Deebo Samuel, snuffelend aan de tackle-poging en leidend tot een touchdown-pass van 77 meter.

Over het geheel genomen versloegen de 49ers de Seahawks met 244 tegen 133 in de helft, waardoor ze werden verdubbeld, waarbij beide teams slechts drie derde downs omzetten. Als er een zilveren randje is, dan kwam het grootste deel van die extra afstand op Samuels lange touchdown en voor het overige heeft de verdediging de tegenstand beperkt tot drie velddoelpunten en ervoor gezorgd dat ze de eindzone niet bereikten tijdens twee rode zone-trips om ze met twee doelpunten op zeer korte afstand te houden. resterende kwartalen.