close
close

first Drop

Com TW NOw News 2024

Washington Commanders winnen in 20-10 pre-season comeback onder leiding van QB Trace McSorley
news

LANDOVER, Md. — De Washington Commanders hebben hun eerste voorbereiding op het seizoen onder de nieuwe hoofdcoach Dan Quinn afgerond. Ze deden dat met een relatief minimale bezetting op het veld, maar behaalden toch een 20-10 overwinning op de New England Patriots.

Zodra Quinn aankondigde dat Commanders rookie quarterback Jayden Daniels de wedstrijd zou uitzitten, was het vrijwel zeker dat meerdere spelers hetzelfde zouden doen. Die aannames werden voor de wedstrijd bevestigd toen 35 spelers inactief werden verklaard tegen de New England Patriots.

Ondertussen gingen de Patriots hun laatste oefenwedstrijd tegen Washington in en hoopten ze op iemand die fit genoeg was. Starters als quarterback Jacoby Brissett en cornerback Christian Gonzalez verschenen ook daadwerkelijk in het veld om de wedstrijd te beginnen.

Uiteindelijk namen de reservespelers het over en afgezien van een 18-yard scoring pass van New England quarterback Drake Maye naar running back Kevin Harris verliep de eerste helft vrijwel zonder problemen.

Washington quarterback Jeff Driskel speelde de eerste helft en eindigde de wedstrijd met 12 van de 18 passpogingen voor 73 yards en een onderschepping.

Quarterback Trace McSorley van Washington Commanders.

17 aug. 2024; Miami Gardens, Florida, VS; Washington Commanders quarterback Trace McSorley (3) zoekt naar een pass-optie tegen de Miami Dolphins tijdens het derde kwart van een pre-season wedstrijd in Hard Rock Stadium. Verplichte vermelding: Sam Navarro-USA TODAY Sports / Sam Navarro-USA TODAY Sports

Hoewel de Commanders er niet in slaagden om de 41-yard lijn van de Patriots te passeren in de eerste helft, leidde hun eerste drive – geleid door quarterback Trace McSorley – het eerste bezit van de tweede helft naar de 16-yard lijn van de tegenstander, wat resulteerde in een 34-yard field goal try door nieuwe kicker Cade York. Na weken van worstelen in het kicking spel, moest Washington blij zijn om te zien dat de kick door de palen ging, waardoor de wedstrijd dichterbij kwam op 7-3 na één drive in de tweede helft.

Na het uitwisselen van punten wisselden de Patriots en Commanders ook field goals uit, waarbij New England kicker Chad Ryland zijn 38 yard try maakte en York zijn 33 yard try. Die scores zorgden ervoor dat de Patriots vier punten voorsprong hielden, maar op 10-6 in de eerste momenten van het vierde kwart.

Met nog iets minder dan 10 minuten te gaan in de wedstrijd mikte McSorley op de ervaren ontvanger Martavis Bryant diep in het veld en trok een penalty op New England, waardoor de bal op de negen-yardlijn terechtkwam. Eén spel later gooide running back – en deelnemer aan het rooster – Michael Wiley een pitch rond het linkereinde voor een touchdownrun van negen yards. York’s derde gemaakte trap van de avond gaf Washington hun eerste voorsprong van de avond, 13-10.

McSorley kwam het veld op om succesvolle drives voor zijn team te stapelen en in negen plays dreef hij de bal 48 yards, wat resulteerde in een touchdown-pass van vier yards naar Bryant. Een vierde gemaakte trap van de avond door York gaf de Commanders de 20-10 voorsprong waarmee ze uiteindelijk zouden winnen.

De voorbereiding op het seizoen zit erop en de Commanders richten hun aandacht nu op de lastige klus om de volledige selectie terug te brengen tot 53 spelers vóór dinsdag om 16:00 uur (ET).

Blijf bij CommandantGameday en de Commandanten op slot podcast voor meer GRATIS verslaggeving over de Washington Commanders gedurende het seizoen van 2024.

Washington Commanders ‘werken super hard’ om volgend thuisstadion te vinden, zegt Josh Harris